Китаристът от Ку-Ку Бенд Цветан Недялков заяви, че е добре, след като

...
Китаристът от Ку-Ку Бенд Цветан Недялков заяви, че е добре, след като
Коментари Харесай

Цветан Недялков от Ку-Ку Бенд с първи думи след взрива на тротинетка в дома му

Китаристът от  " Ку-Ку Бенд "  Цветан Недялков съобщи, че е добре, откакто по-рано в дома му се взриви литиево-йонната батерия на тротинетката, която купил на сина си, съобщи.

Около 10 ч. тази заран в жилището на музиканта избухна пожар. Литиево-йонната батерия на тротинетка се възпламенила  минути откакто е включена да се зарежда .

Взривът е избил стъклата и дограмата на двата балкона на жилището и е предизвикал пожар. След огледа самият Недялков удостовери, че няма потърпевши.  Синът на Недялков е излязъл минути преди случая.

" Всичко е наред. Живи сме, здрави сме, не е в нас повода , просто да внимават с електрическите тротинетки, като си купуват хората, в действителност да внимават, тъй като се оказва, че е нещо доста рисково ", съобщи Цветан Недялков.

Музикантът отхвърли да разяснява вредите, само че показа, че той и синът му са добре.

Много ненадеждни тротинетки от Китай се оферират на българския пазар, изясняват специалисти по пътна сигурност.

" Трябва да сме доста деликатни по какъв начин зареждаме тези устройства, по какъв начин ги експлоатираме, къде и по какъв начин ги съхраняваме. Не предлагаме закупуването на китайски устройства, които нямат съдебна експертиза маркировка. За множеството артикули, изключително в областта на електрониката, Европейският съюз има сложено условие те да са с съдебна експертиза маркировка. Имайте поради, че в това число по нашите пътища си разрешават да слагат пътни знаци с изменящи се известия, електронни пътни знаци от Китай, които нямат някакви документи, които са извънредно рискови и ненадеждни ", съобщи Диана Русинова, специалист по пътна сигурност.

За малко живеещите в блока са евакуирани, до момента в който протича огледът на произшествието.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР